logo
DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN
logo

15% korting op je verblijf of een voordeel op maat!

Beste deelnemer & bezoeker,


Leuk dat je aanwezig zult zijn op het Europees Kampioenschap Zeilwagenrijden in De Panne! Het kampioenschap is het hoogtepunt van het jaar voor de Royal Sand Yacht Club (RSYC), gelegen in De Panne en de oudste zeilwagenclub ter wereld. Om een vlekkeloos Europees Kampioenschap te organiseren, heeft de Yacht Club echter ook de steun nodig van lokale partners. 

Met trots kondigen wij, ERA SERVIMO, aan dat we sponsor zijn van het Europees Kampioenschap Zeilwagenrace (EURO 23 DE PANNE).

 

WAT HEBBEN WE ALS SPONSOR VOOR JOU IN PETTO?
 

SERVIMO HOLIDAYS, onderdeel van vastgoedkantoor ERA SERVIMO, staat te popelen om jullie warm te ontvangen in De Panne tijdens het EK Zeilwagenrace. We beschikken over het grootste aanbod vakantiewoningen voor een onvergetelijk verblijf aan de kust met je familie, vrienden, gezin of partner. Ons team van 12 vakantieverhuurspecialisten zorgt voor een voortdurende kwaliteitscontrole zodat je wordt ontzorgd en volledig kan genieten van je verblijf en kan focussen op het EK Zeilwagenrace.

 

15% KORTING OP JE VERBLIJF OF EEN VOORDEEL OP MAAT! 
 

Neem contact op met Emilie en Sebastien en geniet van 15% korting op je verblijf aan de kust tijdens het EK Zeilwagenrace of vraag naar een voordeel op maat (bv. 7 nachten + 1).


Emilie Collard & Sebastien Vanderpoorten
058 51 92 95
info@servimoholidays.be